God Jul

Jag vill önska alla en God Jul..





KRAM


Lördag

Har haft en skön Lördag. Började med att vi var och fota barnen, där Liam vägrade att göra ett leende och gjorde han det så titta William ner på honom. Men det blev nog något bra kort i alla fall. Det märks att folk är och julhandlar även om jag tycker att julen känns alldeles för långt borta, men det är som sagt inte långt kvar. Men vi höll oss undan jag och Wille vi gick på bio och såg Nicke nyfiken.








Nu ska jag titta färdigt på Robinson
Kramen


Torsdag

Som sagt var ju ute och leta efter en soffa och hittade en på Möbeltrend i Söderköping. En svart divan soffa i lite grövre typ, kommer att bli jätte bra =) tror jag i alla fall.
Och idag har jag varit och skrivit på papprena på lägheten så nu är den min. Skönt att veta att jag kommer bo kvar i området det var verkligen min högsta önskan..
Nu ska jag gå upp och inta sovläge och hoppas på att jag känner min någolunda pigg imorgon, känns som jag är trött jämt, har nog med detta mörker att göra..



Onsdag..

God morgon på er. Ja idag var det uppfriskande att kliva utanför dörren var bara att dra på sig mössa, vantar o halsduk när vi gick och lämna Wille på dagis. Nu sitter jag och andas ut i soffan med en kopp kaffe. Liam sover och när han vaknar ska jag iväg med Farmor på soff jackt, är ju god tid att hitta en nu eftersom det brukar vara rätt så lång leveranstid. Någon som har bra tips på vart man kan hitta en fin soffa?







RSS 2.0