Tjejkväll

Nu kommer snart Marre och plockar upp mig så ska vi ner på tjejkväll på stan (i Domino). Ska bli skoj även om det kanske inte är så mycket att ha men skönt att komma iväg en sväng.




Sjal - Åhlens
Topp o Tröja - HM
Kjol - Gina T
Strumpbyxor - Lindex
Stövlar - Vagabond


Dagens




Kofta - Lindex
Topp - Cubus
Leggins - HM
Skor - Vagabond

Nu ska jag bort med Wille till dagis, sen ska jag upp och hälsa på min älskade vän på sjukhuset.
Ha en bra dag...


Knas boll

Måste bara visa en bild på Liam ser inte så roligt ut med han skrämde livet ur mig igår kväll. Han låg på golvet på övervåningen och jag gick ner en sväng och hämta lite saker och när jag kommer upp är han borta ser honom inte och hör honom inte. På något sätt har han kommit under fotöljen..



Undrar vad man ska hitta på idag då?
Kram


Söndag

Har kännt mig seg hela dagen, men så är det när man är ute och ränner. Danne släpa med mig till ikea efter lunch, (att tillägga det var verkligen han som ville åka) jag tror han har tjatat varje dag om att åka dit. Men det blev en billig tur inne på ikea köpte lite saker till Liam som behövdes. Och jag fick ett par stövlar. =)



Denna fina enkla klänning/topp köpte jag på MQ igår. Passar båda till fest och till vardags.



kram


Tjejkväll

Hade en liten tjejkväll igår, tog några glas vin hemma hos Sara och satt och bubbla och hade det trevligt.


Här är Sara, Sophie & Tania.


Sophie o Marre

Fortsatte ner till Manésa, drack godaste drinken.


Hanna o jag





Hade en riktigt trevlig kväll, dom andra tjejerna drog vidare till otten vilket jag och Marre med skulle gjort men det var så mycket folk ute så vi valde att ta en taxi hem.


Lördag

Ska nu åka iväg och inhandla blöjer, välling och sånt skoj (eller inte) men det är nödvändigt. Så det blir inte så mycket uppdatering nu..Vad har ni för er en lördag som denna..




Önskar Farmor och Lasse en trevlig resa som åker till Turkiet idag.


Fredag kväll

Sitter i soffan och slappar och kollar på idol. Kom hem rätt så sent ikväll  har varit nere på stan och tagit en fika på  "papa grappa" med Farmor o Lasse. Vi åkte ner för att Danne skulle köpa en dator han lagt undan tills idag och jag skulle läma tillbs. lite saker. Gick in på " Mitt lilla kryp in" i knäppingsborg och köpte en haklapp o scarf till Liam.





Denna åkpåse skulle jag vilja ha till min lilla skrutt. ( tycker mönstret är så himla fint).
Nu ska jag ta och fortsätta kolla på idol, med en stor godis skål.
Kram på er....




Fredag

Tycker det är så skönt just med fredagar William är hemma från dagis, men å andra sidan ser jag inte mycket av honom han sprang ut redan 8.30 i morse. Fick en myssig väst igår av Danne så skön.

Dagens







Tröja o Leggins - Cubus
Väst - Gina T

Nu ska jag fortsätta städa här hemma.
Kram


Inviger

Min nya pyjamas/mysdress, är helnöjd så himla skön att gå att strosa i hemma.






Förövrigt så började inte dagen så jätte bra, kände mig inte riktigt på topp. Så vi tog en tripp till Vingåker efter lunchen ville bara komma iväg en sväng och göra något och Liam behövde en vinteroverall. Barnen lämnade vi av hos farmor o Lasse ( tack snälla, ni är bäst).



Blev denna fina (fast i blå) från polarn o pyret. Den kommer bli toppen.
Så köpte vi en skål, sked och mössa från LUNDMYR.
Kom hem och skulle testa mössan på Liam och han var så söt i den, kollar lite närmare tar av honom mössan och läser vad det igentligen står på den. Tog för givet att det stog gullunge eller älskling eller not som det brukar göra på deras produkter, nej då vi köper en som det står "kullannuppu" sen när började dom sälja dessa saker på finska. Men vi fick oss ju ett skratt i alla fall.

Kram


Mys stund

Det är inte varje kväll som jag får sitta och mysa med min stora kille själv, vi sitter i soffan och ser på bollis. Jag har en kopp cappucino och Wille  varm choklad. Och i ugnen har vi choklad skorpor som håller på att gräddas.


I sin nya pyjamas



kram


Nu så

Nu har vi löst problemet eller inte jag men Danne.. Det roliga var att jag bad Erik om hjälp igår, (men kom aldrig) men i själva verket var det han som hade förstört för mig när han var här heromdagen ;).

Dagens


Skjorta (ny) cubus
leggins - cubus







.

Var borta på ica förut och skulle hämta ut mitt paket från HM som redan har kommit snacka om snabb leverans. Men jag fick återkomma kl. 16. Ska bli kul och se om det är något som passar..
Maria och Agnes har precis  varit här på en fika/pratstund, trevligt. Vill så gärna hitta på något NU men vet inte vad.

Kram


Onsdag

Har fortfarande inte fått någon ordning på bloggen, det är så konstigt allt fungerar förutom att ladda upp en bild från mina mappar. Kanske inte är bloggen det är fel på utan något annat. Hittade en bild på Wille från i julas när han hade svin koppar, "aj säger jag bara".


Fattar inte hur det kunde sprida sig i fingrer så där, och när det var som värst hade han en stor blosa runt hela fingret.
(denna bild hade jag i bloggen därför gick det att ladda upp)


Inget fungerar

Vad trött jag blir när inte saker bara fungerar som det ska, jag kan ju göra ett inlägg men inget annat, står att det är fel på sidan hoppas att Erik kan fixa detta när han kommer ikväll. Nu har William åkt till dagis och jah håller på att fixa mig i ordning. Vädret ser inte så lovande ut idag, men det kanske spricker upp.


Vinterkläder

Igår så handlade vi nya vinterkläder till William "Didrikson" jätte fina. Men själv så hitta jag en fin esprit jacka till mig oxå som jag skulle kunna tänka mig. Men jag tyckte den var lite dyr, men den var skön i alla fall, och titta måste man ju få göra. Det kostar ju inget än så länge.

COLOR: BLACK


Måndag

Då va det måndag igen och en ny vecka, igår som sagt var vi på bio och såg "Flickan som lekte med elden". Jag hade rätt så höga förväntningar på filmen, och blev lite besviken faktiskt. Visst den var jätte bra men inte alls som den första. Nu är det bara att vänta tills den 3:e filmen kommer. Man vill bara se forts. och sen att få sova inatt var guld värt, även om inte farmor och Lasse fick lika mycket sömn ;). Vet inte vad han är inne i för period, men han håller oss vakna om nätterna.



Nu håller jag på att koka äpple och aprikos pure till Liam.
Vet inte om det ä fel på datorn eller något fel på bloggen men jag kan inte ladda upp några bilder. Någon annan som haft sådant problem.


Söndag

Det ser ut att bli ännu en härlig dag, känner mig lite halv sliten idag. Liam har haft en period nu igen där han inte riktigt vill sova om nätterna. Men nu är han så pigg och glad och hoppar i sin hopp gunga. Håller på att koll runt efter vinterkläder till William, tror att han kan ha sin jacka men byxorna är nog lite för korta. Ikväll ska barnen sova hos farmor o Lasse och jag och Danne ska på bio.







Nu ska jag gå ut och njuta av det fina vädret igen.
Ha en bra dag
Kram


Söderköping

I förmiddags var Erik här och hälsa på oss åt lite lunch och fikade. Passade på att åka med honom in till stan när han åkte hem. Hade lite ärenden att fixa, men det blev ingen lång runda. Tänk om detta väder kunde hålla i sig ett tag nu, är ju så skönt. Danne o barnen kom och plockade upp mig så tog vi tog en tur till sörping och köpte oss en varsin glass och bara gick runt och strosa.













Kram


Lite nytt

Nu har jag gjort en beställning på HM.s hemsida.











Och lite annat, men hälften åker säker tillb. när det väl kommer brukar var så.
Nu ska jag gå upp och lägga mig...
Kram


I Skogen

Idag tog Syrran och jag barnen på en utflykt till Vrinneviskogen.
Där finns "Kottebana" med linbana, klättervägg och annat roligt.
Det var väldigt populärt!














Dagens






Tröja(Ny) o Linne - GinaT
Leggins - HM
Skor - foot locker

Nu har vi packat fika korgen och väntar på syrran sen ska vi bege oss till vrinneviskogen.
Ha en bra dag.
kram


Torsdag

Vad fort veckorna går, kändes som det var Måndag nyss. Har varit borta hos Marre hela förmiddagen så skönt att bara ta en kaffe och sitta och prata. Och sen att vi bor så nära.



Tog en gamal bild från i sommras, men jag tycker dom är så söta.
kram


Onsdag

Har varit nere på stan och lunchat med Danne, blev en sallad på pause. Tog en runda till GinaT och handlade 2 linnen och en tröja. Och ett nytt rouge och en nagelfil på make upp store. Tappade mitt i golvet igår, och som ni vet så blit det ju inte så roligt efteråt. Och Danne o Liam gick iväg en sväng och kom tillb. med en parfym sóm jag har gått och sniffat på..





Kram


Vilken härlig morgon.

Vill bara ut och ta en långpromenad, William har precis åkt till dagis. Så vi ska bara göra oss iordning och ge oss ut vi oxå.

Dagens


Linnen - HM
Kofta - GinaT
Leggins - Lindex


Undrar vilka ni är

Det är så kul att så många tittar in i bloggen det blir bara fler och fler. Men det vore kul att veta vilka ni är. Om ni har någon blogg så man kan titta in till er. Skriv en liten rad bara.



Ha en trevlig kväll
kram


Rensat ogräs

Har ägnat mig åt att rensa ogräs på framsidan, var inte länge sedan jag gjorde det men det komer ju upp lika fort igen, fick ett tips nu att det var bra att hälla på ätika, så det får jag testa.

Innan



Hjälp fick ja oxå


Det är ju bra att dom är lättroade, en tandborste.

Efter

Blev lite skillnad

Så här ser det ut dagligen utanför oss.
Hela grabbgänget

Melker,Hugo,Erik och William


Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från en mysig runda på stan. Har varit nere med sötaste Sandra och lilla Molly. Gick och kolla runt lite och avslutade med en fika. Liam han sov i sin vagn nästan 3 timmar så det var lungt och skönt. Nu blir det att ägna resten av dagen ute i det fina vädret..
Kram på er...


Flygtur

Förstår ni att jag hade en liten kille som var så stolt när han kom hem. Han har varit och flygit med Henri, Jocke och Danne. Men han var så trött när han kom hem så han somna så fort han la sig på kudden. Så imorgon så får jag nog höra en hel del.















Måndag

Måndagsmorgon jag tycker det är så härligt Wille är hemma från dagis och Liam sover, så det är så skönt atr bara sitta och mysa i soffan och se på barnpogram.
När saker och ting känns jobbigt så är det så skönt att ha barnen, man blir glad bara man tittar på dom.


Han har blivit så stor min fina kille.


Söndag

Sitter i soffan och slappar lite och mitt huvud bara snurrar runt. Känns som jag inte kan tänka klart.
Vi  har i alla fall haft trevligt besök här idag. I förmiddags kom Farmor, Lasse och Siggan förbi på en fika innan hon åkte hem till Stockh. igen.




Så söt i sin nya fina pyjamas som han fick igår.



Provkör sin nya racerbil



Och William kör omkring på den hela tiden.

Sara och stefan och barnen har oxå varit här och hälsat på.


Tuwa o Theo


Alltid lika kul att se er..

Så här söt var en nybadad Liam i sin nya morgonrock nyss.


Dagens





Linne - GinaT
Tunika (Ny)GinaT
Väst - GinaT
Leggins - HM

Här hemma har det städats för fullt hela morgonen. Så nu kan man göra något annat roligt resten av dagen.
Men vad vet jag inte..
Kram på er..


Hemma hos farmor

Nu har vi varit hemma hos farmor o lasse och ätit god mat. Dannes mormor och Bosse från gävle var där och Sigrid från stockholm som är Dannes gudmor.










Mer paket öppning, barnen fick en varsin fin nalle från Bukowski, pengar.
Så fick vi ett presentkort på HM att handla kläder för till hela familjen.

Tack för en trevlig kväll...

Nu känner jag att jag skulle kunna somna när som så det blir nog att gå upp och krypa ner i sängen snart..


Lite bilder från dagen




Sanni (min lillasyster) är fadder till Liam



William tröttnade rätt så fort och gick och satte sig, eller satt still vet jag inte om han gjorde direkt han
och Melker gick runt och utforska stället.




Efter dopet hade vi dukat upp i samlingssalen där vi bjöd på smörgåstårta och div kaffebröd.




Fick hjälp av wilma, Melker, Robin o William när det var dags att öppna paket.


Jocke stod för fotograferingen idag.
Blev inte så mycket bilder efter dopet kom jag på, men familj och våra vänner var samlade.
Han fick så himla mycket fina saker, en hel del pengar och presentkort.




En jätte läcker tavla som min svägerska gjort.


En id bricka i guld, wille fick ett liknande när han döptes.


Denna racing bil vill ju absolut inte Wille åka på.
- Är den till Liam var det första han sa.
Men ni måste ju hålla med om att den var rätt cool.

Tack alla en en gång för alla fina saker som Liam fick..






En ny dagens

Nu har jag svirat om, sitter nu med skona på och är start klar att åka.




Linne - Gina T
Tunika - Vero Moda
Leggins - HM
Skor - Din Sko


Dagens

Idag har vi haft dop på schemat. Hann inte lägga ut någon bild innan vi åkte gör det nu..




Nu ska vi hem till farmor/svärmor på middag så jag lägger ut bilder på dopet lite senare.
Kram på er!!


Fredag kväll

Vad skönt det är med fredagar, sitter i soffan och myser med barnen. Danne är iväg en sväng.
Har klippt Willes hår idag igen, växer ju som ogräs, och som vanligt ska det ju fixas till efteråt med färg.


Ser nästan ut som att han skulle tycka att det gör ont.





Ser rätt så konsentrerad ut.







Han blev så fin och är så fin i sin nya tröja som vi handlade idag.


Dagens


Linne - Gina T
Tunika - Gina T
Leggins - HM

Nu ska vi snart till lokalen och duka inför morgondagen, men vi har ett litet problem.
Hon ringde från kyrkan förut och sa att prästen är sjuk, man kan ju tycka att det är lite sent att tänka på det dagen innan för det har vi vetat hela veckan, men då får man ju försöka få tag i någon annan. Men jag sa det att jag får väl vara präst i värsta fall. Hon visste inte riktigt hur dom skulle göra, men det löser sig väl på något sätt.
Ha en bra dag nu..
Kram


Torsdag

Har inte haft tid att sitta vid datorn, så igår blev det ingen uppdatering. Hade en hel dag på stan med min kära vän Sara. Var hur mysigt som helst att strosa omkring i affärer, tog en lunch på Pause och avslutade med en fika. Blev lite nya saker till garderoben både till mig och barnen. Åkte sedan och la mig i ett solariun med syrran, eller rättare sagt vi hade ett varsit.
I förmiddags gick jag bort till Marre på en fika, var skönt att prata lite skit, barnen sov så det var extra lungt. Fick en jätte fin karamellskål av henne o Joel i födelsedagspresent. Tack snälla en en gång.



Nu på eftermiddagen har jag och syrran styrt för fyllt, var en sväng på city gross och handlade lite. Fast man inte handlar så mycket så blir det dyrt i alla fall. Tack för hjälpen med vikningen..hade inte orkat vika alla själv.
Nu kommer pappa och Sanni hit och hämtar upp mig så vi ska åka iväg en sväng..




Dagens


Klänning - HM
Leggins - HM
Tröja - HM


Bullbak

Har bakat bullar för fullt här hela kvällen, hela 104 stycken. Det är ju dags för Liam att döpas på lördag. Har beställt smörgåstårtor och bakat bullar idag. Så nu kan jag bocka av 2 saker på listan.Puh.
Kommer inte krångla till det för mig själv, gör det enkelt. När Wille döptes satt jag och vek 70 skjortor av servetter, och massa andra fina saker. Men jag känner att det finns inte riktigt tid för det. Men det blir nog bra i alla fall skulle jag tro.










Påväg ut på en promenad på förmiddagen, han ser så stor ut
min lilla prins.







Tisdag

Sitter i soffan och kollar på nyhetsmorgon med en kopp kaffe, har sprungit runt här hemma som en tok och städat. Eller rättare sagt plockat upp alla saker som slängs på golvet. Wille har sitt rum på övervåningen men av någon konstig anledning så ligger alla leksaker på nedervåningen. Men nu så är allt på sin plats ett litet tag i alla fall, men det är ju så barn är barn. Snart kommer Danne hem på lunch sen är det dags att hämta Wille på dagis sen kommer Jimmy på besök en sväng ska bli kul var så länge sedan jag såg honom.




Kärlek


Liam ser inte så liten ut längre som han gjorde för ett tag sen när dom låg
brevid varandra.


Han har förändrats en hel del.


Hemma hos

Tänkte jag skulle göra ett hemma hos mig inlägg, eftersom jag fick förfrågan om det för ett tag sedan. Tar lite från nedervåningen.


Hallen




köket


duchen


Matplatsen


Ni som känner mig vet ju att jag älskar rosa, rosor och det romantiska.
Nu har ni fått se lite, visar jag lete mer vid ett senare tillfälle.


Äntligen

Får jag en lugn stund, vi har inte gjort mycket idag men Liam vägrar att sova och vill inte ligga på golvet utan det är bara att bära runt på honom. Sammtidigt som man tycker synd om dom så liven så är det ju skitjobbit när inget är bra. Men nu så sover han och Wille med för den delen. Själv skulle jag med helst bara sitta i soffan och inte göra något. Men jag känner att det är än massa annat som måste göras för saker och ting görs ju inte av sig själv.
Så ha det bra så länge.


Ska visa vad jag fått

Har fått en massa fina saker. Det är trotts allt bra att fylla år.






Jätte fint linne, Cliniques 3stegs serie, blommor, ungsform (Rice)
Presentkort på Gina, Make upp lektion ink.smink, nagelack, 2 halsband, 2 armband,
presentkort på Åhlens, skjorta, leggins.
Tack en en gång för alla fina saker.


Dagens



Tröja - HM
Linne - HM
Chinos - Lindex Jr



Nu ska vi iväg och handla en pressent och en tårta.
Ha en bra dag.


Dagens



Skjorta - VeroModa
Jeans leggins - kappAhl
Skor - Din Sko


Löördag

Vinkade precis av Wille som ska åka upp till stockholm med farmor o Lasse.
Igår hade vi en trevlig kväll. Fick ett jätte fint halsband och armband av mina kära vänner Danne o Linda.




Det börja med att jag och Linda stod i köket o laga mat sen kom Larsa (danne) och sen kom Danne och la sig i så det sluta med att han fick ta över helt istället. Men resultatet blev jätte gott. Kycklinggryta med ris.

En en gång tack för alla grattulationer som jag fick igår och alla fina presenter visar imorgon.


Mot skarphagen

Nu sitter jag och väntar på att grabbarna ska bli klara sen ska vi hem till Danne o Linda och äta middag.

Farmor och Lasse var förbi förut fick ett jätte fint halsband visar imorgon och en slant och köpa något fint till. Tack snälla.




Tokungen satt och med denna majskrok fastklistrad i munnen.


Detta halsband var det jag fick.

DAGENS



Kofta - HM (ny)
Linne - HM
Topp - MQ
Kjol - Gina
Leggins - Lager 157

Nu hoppas jag dom börjar bli färdiga.
ha en trevlig kväll.


Inte vilken dag som helst

Är min födelsedag, å andra sidan tycker jag inte det är så kul att fira längre. Roligare och fira barnen. Fick en jätte fin teckning av Wille i morse när jag vakna.
Ett stort tack till alla grattulationer jag fått idag.
Blir lite kalas här på söndag istället. Jag och wille har bakat en kaka här på förmiddagen se hur den blev, farmor och Lasse kommer förbi en sväng sen så vi får väl hoppas att dom stannar på en fika.




Ser ni att jag la i lite ljust i stället i håret,men det var bara för att jag hade det hemma.




påväg in i ugnen


Torsdag

Har varit borta och lämnat min stora kille på dagis, och nu kommer Tessan ut och hälsar på oss snart. Jag mår ju bättre nu men det känns i alla fall konstigt i kroppen, men det tar väl ett tag när man varit magsjuk att återhämta sig. Jag skulle vilja gå på ansiktsbehandling fixa fötter, naglar ja allt bara ro om sig själv lite gör man allt för sällan i varje fall jag.






Påväg till dagis.

Ha en bra dag


Ny klippt

Har klippt Liams första lock idag, han blev så fin. Nu är han inte lika mörk längre.





Skönt att få bort det där första håret och det stod ju bara rätt upp.





Kollar på massa kort





Kanske ska lägga i lite mörka slingor i håret igen??







Tisdag

Idag känns allt bara fel, trode först när jag vakna att jag hade åkt på magsjuka, men nu känns det som något annat. Det snurrar i hela bollen och det känns som jag vore full eller not. Blir och ta det lungt idag.
Igår var jag nere på stan en sväng och träffa min kära vän Tessan. Köpte mig en jätte fin tunika, visar när jag har den på mig vid not tillfälle.


RSS 2.0