Måndag

Som ni säkert alla vet så ska vi separera just av den anledningen har jag inte haft någon insperation att skriva något här i bloggen, men nu börjar man se ett ljus igen även om vardagen just nu är rätt så jobbig. Men huset är sålt och jag ska bara hitta någon stans att bo, men innan veckan är slut så har jag nog skrivit papper på min nya lägh. och det känns jätte skönt. Jag har redan bestämt mig men ska dit ikväll och titta och är det inga större konstigheter så köper jag den. Vi kommer bo kvar i samma område båda två så det är skönt för barnen..

Dagens



Dagens




Skjorta - Cubus
sjal - HM
Leggins - HM

Nu ska vi snart ge oss i väg till Lindö kapell där lilla Hedda ska döpas.
Ha nu en bra dag.
Kramen


Första Advent

Det är så mysigt när alla ljusstakar och stjärnor lyser i alla fönster. Och det gör dom även här. Och i morse tände vi första ljuset i våran fina adventsljustake, den blev faktiskt fin om jag får säga det själv.


Vad tycker ni??






Här fick vi en rätt bra bild imorse på alla hans fina tänder dom ploppar upp en efter en. Ni kan ju förstå vilka roliga nätter vi har haft.


Han har blivit så himla stor, är redan snart 8 månader...
Kram på er.


Jag är tillbaka =)

Först vill jag bara säga att jag lever och mår bra, har inte haft någon tid/lust att skriva något den senaste tiden. Men fick klagomål av min älskade syster igår som är i Norge och jobbar att det är nu hon vill läsa om sina favvo killar.Hon saknar dom så mycket, och mig med förstås ;)
Vill inte skriva detta men gör det ändå..VAD FORT TIDEN GÅR..första advent imorgon och idag har vi bakat här hemma så det doftar ljuvligt. Pepparkakor, lussebullar, chokladskorpor, muffins. Var rätt varmt i köket ett tag vill jag lova..













Mycket bilder blir det, pappsen kom förbi på en fika mitt i allt bakande.


Av någon konstig anledning så hamnar man ofta liggandes på golvet när man har barn..
Nu ska jag i alla fall gå och sova har haft en hel mysig kväll..


RSS 2.0